Schildersbedrijf & Decorette Gabriël

Verf Vloeren Behang Raamdecoratie Zonwering Horren Vloerkleden

Kom langs in ons woonatelier voor advies

Thuis, de plek waar je volledig tot rust komt, wegdroomt of juist het leven viert. Het is belangrijk dat deze ruimte helemaal aanvoelt als jouw plek, waar warmte en verbondenheid centraal staan. Bij Decorette Gabriël in Eerbeek inspireren we je om van je huis een echt thuis te maken. Of je nu houdt van een ingetogen sfeer of een kleurrijk interieur wenst, van behang tot vloeren, ons assortiment biedt alles wat je nodig hebt.

Ontdek onze uitgebreide collectie van verf, behang, gordijnen, raamdecoratie, tapijt, PVC en laminaatvloeren, vloerkleden en buitenzonwering – allemaal onder één dak. In samenwerking met het schildersbedrijf bieden we ook behangwerk, schilder- en sauswerk, en (isolerende) beglazing aan. Bezoek ons of meld je aan op decorette.nl voor onze nieuwsbrief om de nieuwste aanbiedingen, inspiratie en tips direct in je inbox te ontvangen.

Zin in iets anders? Verhuisplannen? Of net een nieuwe woning gekocht? Samen creëren we een kleuradvies dat bij je past.

Als eerste op de hoogte zijn van de woonnieuwtjes en aanbiedingen?

Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief via deze link: http://eepurl.com/g0rZcz

 

Kom langs in ons woonatelier voor advies

Hoe kom je tot een nieuw interieur?

Inrichten is spannend! Inrichten is leuk! Alleen het combineren van de juiste elementen en het vinden van je eigen stijl kan best lastig zijn. Bij Decorette vind je een uitgebreid aanbod voor woninginrichting. Mooie collecties gordijnen, vitrage, inbetweens en ruime keuze in behang. Ook voor de ramen hebben wij veel keus op het gebied van binnen- en buitenzonwering. Kom naar onze winkel aan de Loenenseweg 36 in Eerbeek en laat je inspireren!

Als eerste op de hoogte zijn van de woonnieuwtjes en aanbiedingen?

Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief via deze link: http://eepurl.com/g0rZcz

 

Behangservice – Plaktafel verhuur – Behangafstoomapparaat verhuur – Kleuradvies – Maakservice – Meetservice – Montageservice

Eén aanspreekpunt voor: kleuradvies, schilderwerk, wandafwerking, beglazing, vloerafwerking, raamdecoratie en meerjaren-onderhoud

Ons team

Gerard Gabriël
Eigenaar
Diana Gabriël
Eigenaresse
Gonny
Styliste
Warja
Styliste