Schilderen en meer...

Behangwerk Sauswerk Beglazing Houtrotreparatie    

Schakel een professional in voor vakkundig onderhoudsadvies

U kunt heel gemakkelijk zelf bepalen wanneer het wenselijk is dat u een professional langs laat komen voor onderhoudsadvies van uw woning of pand.

Beantwoord de onderstaande vier vragen als een onderhoudscheck voor uw woning.
Dan weet u zo of u een bedrijf nodig heeft voor vakkundig advies of nader onderzoek.

Schildersbedrijf Gabriël Eerbeek voor uw:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Sauswerkzaamheden
 • Behangen van wanden
 • Houtrotreparatie
 • (Isolerende) beglazing, inclusief dakbeglazing
 • Schilderen of sausen van gevels
 • Meerjaren onderhoudsplannen
 • Coaten van vloeren

Met onze expertise zorgen we voor een duurzaam en mooi resultaat, afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften

9% BTW

Maak uw huis extra gezellig met een frisse schilder- of behangklus! Voor schilder-, behang- en onderhoudswerk aan woningen ouder dan twee jaar betaalt u slechts 9% BTW op zowel arbeid als materiaal. Dit geldt ook voor het plaatsen van isolatieglas, waarbij de 9% BTW alleen voor de arbeidsuren geldt.

Om te beoordelen of een woning al dan niet ouder is dan twee jaar is, is de begindatum van het bouwjaar van de woning bepalend, zoals opgenomen in de gemeentelijke administratie volgens de Wet Waardering Onroerende Zaken. Indien een woning in verschillende jaren tot stand is gekomen, moet de woning voor tenminste de helft bestaan uit delen welke ouder zijn dan twee jaar om in aanmerking te komen voor het lage btw-tarief.

Eén aanspreekpunt voor al uw wensen: kleuradvies, schilder- en wandafwerking, beglazing, vloeren, raamdecoratie en onderhoudsplannen

Winterschilderactie 2024

Profiteer nu van de unieke winterschilderactie van Schildersbedrijf Gabriël! Wanneer u ons in de periode van 1 januari 2024 tot en met 1 maart 2024 inhuurt voor schilderwerk, belonen wij u met een royale bon van maar liefst 20% van de opdrachtwaarde

Deze bon kunt u besteden in ons eigen woonatelier, Decorette Gabriël, voor een prachtige aanvulling op uw interieur. Het enige wat u hoeft te doen, is de werkzaamheden in deze periode laten uitvoeren en de rekening voldoen. Na betaling sturen wij u de waardebon toe. Bijvoorbeeld, een binnenschilderopdracht van €2.500 levert u een Decorette waardebon op van €500, terwijl een opdracht van €5.000 een bon van €1.000 oplevert. Kies voor onderhoud van topkwaliteit met de vakmensen van Gabriël en verrijk uw thuis met onze Decorette collectie.

Uw huis laten schilderen door een winterschilder, heeft een aantal voordelen die we de “3 V’s” noemen.

 1. Voordelige vakman.
  Een winterschilder geeft een aantrekkelijke korting.
  Hierdoor kunt u een vakman inschakelen voor een voordelige prijs!
 2. Vrij in het voorjaar.
  In het voorjaar en de zomer gaan veel mensen graag naar buiten, lekker in de tuin zitten en van de zon genieten. Door ’s winters een schilder in te schakelen staan er ’s zomers geen steigers in de tuin. U heeft dus minder “overlast” en bent niet aan huis gebonden.
 3. Vlot verven.
  Als het schilderwerk van uw woning aan onderhoud toe is, hoeft u niet meer tot het (drukke) voorjaar te wachten.
  De schilder kan het werk vaak direct uitvoeren.
De winterschilder

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Klaar voor een nieuwe look voor uw woning of bedrijfspand? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en laat ons uw wensen omzetten in realiteit. Met onze expertise beloven we kwaliteit en tevredenheid. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via het formulier.

Met een beetje kleur een ander interieur